Verveling
Door: annevanderwijst
Blijf op de hoogte en volg Anne
03 Juli 2012 | Verenigde Staten, Atlanta
Zondag zijn Daan en ik naar Roan en Frank geweest. We hebben met z'n 4e geluncht en daarna zijn we weer terug gegaan naar huis omdat Daan om 5 uur moest werken.
Gisteren ongeveer de hele dag in het koffiehuis gezeten, geleerd voor ons Georgia license, rijbewijs. Dat we helaas weer opnieuw moeten halen hier. 's Avonds ben ik gezellig (alleen) naar Roan en Frank gereden om lekker een hapje te eten in een mooi restaurant. Daan moest werken om 5 uur dus die had ik afgezet bij het hotel en ben toen naar Norcross gereden.
Ik wist nog niet hoe ik de stoel van de auto naar boven moest zetten dus ik kon net zien waar ik aan het rijden was :P Maar wel veilig aangekomen!!
Vandaag ga ik denk ik aan het zwembad liggen. Dat moet je ook een keer gedaan hebben, en voor de rest leren, leren, leren en nog misschien wat leren. Het is zo saai alleen thuis zitten de hele dag.
Ik hoop in ieder geval dat ze me wel woensdag laten werken want dit is echt niet vol te houden zo.
Speak to you soon! xx
03 Juli 2012 - 13:54
Tante Gerrie:
gdmddg Anne. Ben net thuis en ff gekeken of er weer wat op je site staat. Ja dus.Wat vervelend om je te vervelen aan je EIGEN ZWEMBAD. Grapje!!!!!!!!!!!!!!!
T weer wordt hier een beetje beter, maar er is geen zwembad om er te relaxen, zoals in Atlanta. Geniet ervan en blijf je volgen. doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
03 Juli 2012 - 19:45
Mama:
Het is toch wat dat die Wijstjes het beste af zijn als ze aan het werken zijn. Hier geen zwembad al hoe wel als we het zelf op zetten wel. Dus niet klagen met zo'n riant zwembad. Mijn advies, stoeltje aan het water kiezen, handdoek neerleggen, muziek in het oortje en genieten, heerlijk genieten. x -
05 Juli 2012 - 11:13
TJ:
Hi Anneke, hopelijk weer wat kunnen werken, want zolang niet werken is echt afkikken voor jou.
Ik hoop dat er een tijd komt dat je kunt denken was ik maar vrij.
En al iets gedaan met het groentetuintje? of toch maar lekker gesport?? Jeg elsker deg xxx