First day
Door: annevanderwijst
Blijf op de hoogte en volg Anne
23 Juni 2012 | Verenigde Staten, Atlanta
Daan en ik zijn gaan shoppen in de Cumberland Mall. We hadden alle 2 geen pantalon of andere nette zwarte broek om te dragen tijdens onze dienst. Dus dat moest nog even geregeld worden want we beginnen dinsdag al!!
Ook hebben we informatie verzameld voor het aanschaffen van een telefoon. Heel veel moeilijke woorden en termen en we zijn er helaas nog niet uit..
We zijn al naar ons appartement geweest. Heel mooi huisje, leuke woonkamer, mooie ruime slaapkamers. Dus helemaal top voor het komende jaar!
Morgen gaan we een telefoon regelen want anders kost het teveel om iedereen te bellen hier. We gaan de contracten ondertekenen voor ons appartement. We gaan alvast rondkijken voor een auto en we gaan boodschappen doen want we moeten VEEL poetsen in ons huisje!! haha.
Lekker drukke dag morgen dus ik ga op tijd slapen. Nog even bijkomen van de vlucht en alle indrukken die je opdoet.
Talk to you soon!!
xx
23 Juni 2012 - 17:30
TJ:
Kei leuk huisje ik neem aan dat je vandaag gewoon ook weer gepoetst hebt.
Was wel effe wennen vanmorgen zonder jou, maar het is weer gelukt.
Vandaag het plafond van het prieel afgelakt, ziet er goed uit .
Oom Peer heeft zijn nieuwe auto, blij als een klein kind.
Fijn dat je dinsdag al mag beginnen, maar jammer dat je dan niet zoveel aan je eigen zwembad kunt liggen, maar dat zal ook wel goed komen..... Heel veel groetjes ook aan Daan.
Jeg elsker deg,tj -
24 Juni 2012 - 08:00
Mien En Harrie :
Hoi Anne
Wat een kei van een meid ben jij ,problemen? lossen we gewoon op.Geniet van alles en succes op je eerste werkdag wel spannend, wij blijven je volgen . Liefs Mien